İSTANBUL / MALTEPE - İsmet Kuralkan İlkokulu

2023/2024 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

2023/2024 Okul Aile Birliği

Genel Kurul Toplantısı

İsmet Kuralkan İlkokulu  ve Ortaokulu  Okul Aile Birliğinin Olağan Genel  Kurul toplantısı 31 Ekim  2023 Salı günü saat 14.00’da  okulumuzun çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi saygıyla  rica ederiz.

Okul Aile Birliği

Yayın: 12.10.2023 - Güncelleme: 12.10.2023 13:33 - Görüntülenme: 74