İSTANBUL / MALTEPE - İsmet Kuralkan İlkokulu

Mrt

Tüm dünyaya meydan okuyarak var olma mücadelesi verdiğimiz ve şanlı tarihimizin destansı zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yılını gururla kutlarken bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

2023/2024 Okul Aile Birliği

Genel Kurul Toplantısı

İsmet Kuralkan İlkokulu  ve Ortaokulu  Okul Aile Birliğinin Olağan Genel  Kurul toplantısı 31 Ekim  2023 Salı günü saat 14.00’da  okulumuzun çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi saygıyla  rica ederiz.

Okul Aile Birliği

Eyl

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri ve Yağmur GÜLŞEN "GameLand" isimli eTwinning projesine başladılar.